Webdesign

Website of webshop laten maken?

Een nieuwe website laten maken of uw huidige website vernieuwen?
Met uw wensen en onze expertise ontwikkelen wij de perfecte website.

Dankzij het beheerdersportaal heeft u zelf de mogelijkheid om gemakkelijk content te wijzigen op uw website. Maak eventueel gebruik van onze klantenservice als u ergens niet uitkomt.

Hoger in Google komen?

Onze websites geven meer informatie door aan Google. Google kan hierdoor betere zoekresultaten weergeven aan haar bezoekers.

Gebruiksvriendelijker

Bezoekers zijn verwend en willen snel tot een gewenst resultaat komen, daarom moet de website gebruiksvriendelijk zijn en de juiste informatie op de juiste plaats bevatten. Een hedendaagse bezoeker verlaat een website als de website moeilijk te doorlopen is. Komt de bezoeker van Google af? en verlaat hij/zij de website binnen een bepaalde tijd? dan resulteert dit in een “bounce”. Hoe meer bounces een website heeft, hoe meer Google denkt dat de website irrelevant en/of ingewikkeld is voor de bezoeker. Uiteindelijk kan de website door de hoeveelheid bounches op een lagere positie in Google komen.

Mobiele gebruikers?

Mobiel internet wordt met de dag goedkoper en dat is te zien aan de stijging van het aantal mobiele gebruikers (mobiele telefoon / tablets).
Door de stijging zijn gebruikers langer online en daar moet u van profiteren!
Toch blijkt dat veel websites niet gemaakt zijn voor mobiel gebruik. Dit verlaagt de gebruiksvriendelijkheid en jaagt potentiële klanten weg.

Wij zorgen ervoor dat uw website zich aanpast op elk beeldscherm van de bezoeker.