Foto & video

Fotograaf gezocht?

Welk speciaal moment u ook wilt vastleggen, wij helpen u met het selecteren van de juiste fotograaf. Envoyers werkt samen met professionele (freelance) fotografen, hierdoor hebben wij een breed aanbod aan specialiteiten.

Voorbeelden:

Evenementen
Productfoto´s
Portretfoto´s
Sfeerfoto´s
Bruiloften

Inclusief: Script, selectie & nabewerking.

Stap 1. Analyse

Op basis van uw wensen weten wij welke fotograaf het best bij u past. Wij zullen u ondersteunen tijdens het maken van een script en het vinden van een geschikte locatie. Indien u zelf al een script en/of locatie heeft, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor advies.

Stap 2. Productie

Om misverstanden te voorkomen zal de fotograaf op de productiedag nogmaals het script met u doornemen. Daarna zal de shoot plaatsvinden.

Stap 3. Montage

Na afloop van de shoot gaan wij uw foto´s selecteren en bewerken.

Stap 4. Oplevering

Binnen twee weken ontvangt u de foto´s. In vrijwel alle gevallen zijn onze klanten tevreden met de oplevering. Mocht u de selectie en/of bewerking anders willen, dan passen wij dat gelijk aan.

Een film laten maken?

De mens is visueel ingesteld en kijkt liever naar een film.
Een verhaal overbrengen gaat namelijk makkelijker met beeldregistratie. Met de juiste beelden en het juiste script zorgen wij voor de perfecte impact op uw kijkers.

Voorbeelden:

Bedrijfsfilm
Evenementen (aftermovies)
Drone film
Documentaire
Interviews
Bruiloften

Inclusief: Script, montage & HD-kwaliteit

Stap 1. Analyse & script

Op basis van uw wensen weten wij welke videograaf het best bij u past. Wij zullen u ondersteunen tijdens het maken van het script en het vinden van een geschikte locatie. Indien u zelf al een script en/of locatie heeft, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor advies.

Stap 2. Productie

Om misverstanden te voorkomen zal de videograaf op de productiedag nogmaals het script met u doornemen. Daarna zal de shoot plaatsvinden.

Stap 3. Montage

Na afloop van de shoot gaan wij uw video monteren.

Stap 4. Oplevering

Binnen twee weken ontvangt u de video. In vrijwel alle gevallen zijn onze klanten tevreden met de oplevering. Mocht u de selectie en/of bewerking anders willen, dan passen wij dat gelijk aan.